TERMENI SI CONDITII PROGRAMULUI:

 

  • Programul de fidelizare "Client fidel ABUBU" permite tuturor utilizatorilor inregistrati care fac cumparaturi prin contul sau de client, sa obtina un anumit procent de reducere la comenzile efectuate, in functie de nivelul cumparaturilor de la www.abubu.eu
  • Prin “nivel al cumparaturilor” se intelege suma totala platita de catre client pentru produsele achizitionate, incepand cu data de 25.04.2016 si comandate numai prin intermediul contului personal de client de pe site-ul www.abubu.eu. Suma nu include taxa de livrare platita. Se scad si sumele pentru haine, care din anumite motive, clientul a decis sa le returneze dupa primire.
  • Pentru a participa la program trebuie doar sa va autentificati si sa incepeti cumparaturile! Daca inca nu aveti cont, va puteti inregistra AICI
  • Atunci cand ajungeti la un anumit nivel al programului, reducerea se calculeaza automat in cosul Dvs. de cumparaturi in timpul comenzii, dar numai pentru produsele care nu sunt reduse la momentul cumpararii. Produsele care au preturi promotionale contribuie la cresterea nivelului de cumparaturi - astfel incat sa puteti ajunge mai repede la urmatorul nivel al programului.
  • Utilizatorii care fac cumparaturi ca "invitat" (fara a avea un profil inregistrat pe abubu.eu) nu pot beneficia de programul de fidelizare ABUBU.
  • In cazul in care un utilizator care are profil inregistrat pe abubu.eu, plaseaza o comanda ca "invitat" (adica fara a fi autentificat), atunci suma platita pentru aceasta comanda nu va fi inclusa in calculul nivelului sau de cumparaturi.
  • Programul de fidelizare ABUBU se considera in vigoare din data de 25.04.2016. Toate cumparaturile efectuate de pe www.abubu.eu inainte de 25/04/2016 nu sunt incluse calculul nivelului de cumparaturi. Achizitiile efectuate ca un "invitat" si nu prin intermediul contului de client, la fel nu sunt incluse in calculul nivelului de cumparaturi.

 

ABUBU VA UREAZA CUMPARATURI PLACUTE.

VA MULTUMIM CA SUNTETI CLIENTII NOSTRI!