Inregistrare

Creaza cont nou

Termeni si conditii de utilizare

TERMENI GENERALI

I. Subiect

Artă. 1 Acest document reprezintă termenii și condițiile generale de utilizare a platformei de comerț electronic abubu.eu, care guvernează regulile de utilizare și, inclusiv reglementarea relațiilor și încheierea contractelor de vânzare între „Superstore BG” OOD (proprietarul abubu. eu , denumit în continuare Furnizor sau abubu.eu) și utilizatorii și clienții platformei de comerț electronic abubu.eu (denumit în continuare site sau abubu.eu).

II. Detalii furnizor

Art. 2 Informații conform Legii Comerțului Electronic și Legii Protecției Consumatorului:

1. Numele furnizorului: "Superstore BG" Ltd

2. Sediul central și adresa conducerii: orașul Varna, bulevardul Tsonyo Todorov nr. 28.

3. Înscriere în registre publice: EIK 201829479

4. Date pentru corespondență: telefon 031 229 9240; e-mail info@abubu.eu; adresa: Varna, Tsonyo Todorov St. 28

5. Număr certificat de operator de date cu caracter personal: 420985

6. Autoritățile de supraveghere

6.1 Comisia pentru protecția datelor cu caracter personal

Adresa: Sofia 1592, „Prof. Tsvetan Lazarov" #2

telefon: (02) 91 53 518

E-mail: kzld@cpdp.bg

Adresă de internet: www.cpdp.bg

6.2 Comisia pentru Protecția Consumatorului

Adresa: Sofia 1000, PL. „Slaveikov” №4A, etajul 3

telefon: (02) 93 30 565, 0700 111 22

Adresă de internet: www.kzp.bg

Adresă de internet pentru soluționarea online a litigiilor

III. Definiții

Art. 3 Furnizor – Superstor BG OOD

Art. 4 Platformă/Site/Magazin electronic - domeniul www.abubu.eu și subdomeniile acestuia.

 

Art.5 Utilizator – orice persoana fizica sau juridica sau alta entitate juridica care foloseste site-ul in orice mod, incluzand, dar fara a se limita la vizualizarea acestuia, efectuarea comenzilor de pe acesta, cumpararea, returnarea bunurilor etc.

Art. 6 Profil/înregistrare utilizator – o secțiune a site-ului formată dintr-o adresă de email și parolă, care permite Utilizatorului să trimită o comandă și care conține informații despre Utilizator și istoricul unora dintre acțiunile sale pe site.

Art. 7 Comanda – un document electronic prin care Utilizatorul își exprimă intenția de a achiziționa bunuri de pe platformă.

Art. 8 Bunuri - orice obiect al contractului de cumparare si vanzare de pe site.

Art. 9 Campanie – orice mesaj comercial care vizează promovarea anumitor bunuri, care sunt disponibile în stoc limitat, pentru o anumită perioadă de timp, specificată de www.abubu.eu.

Art. 10 Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Furnizor si Utilizator pentru cumpararea si vanzarea de bunuri, din care parte integranta sunt prezentele conditii generale.

IV. General

Art. 11 Conditiile generale abubu.eu sunt obligatorii pentru toti Utilizatorii site-ului.

Art. 12 Orice utilizare a acestui site înseamnă că Utilizatorii s-au familiarizat cu atenție cu prezentii termeni și condiții generale și au fost de acord să le respecte necondiționat.

Art. 13 Conditiile generale pot fi modificate unilateral de catre abubu.eu in orice moment, prin actualizarea acestora. Aceste modificări sunt efective imediat și sunt obligatorii pentru toți Utilizatorii.

Art. 14 abubu.eu are dreptul de a aduce modificări acestor condiții generale în orice moment la propria discreție sau dacă acestea sunt impuse în virtutea unui act juridic efectiv. Acestea pot fi retroactive la comenzile deja livrate și confirmate.

Art. 15 În orice caz de modificare a condițiilor generale, abubu.eu își va informa Utilizatorii despre aceasta prin publicarea modificărilor pe site. În acest sens, dumneavoastră, în calitate de Utilizatori, aveți obligația de a verifica eventualele modificări ale termenilor și condițiilor generale ale site-ului de fiecare dată când îl utilizați.

Art. 16 Dacă vreuna dintre prevederile acestor termeni și condiții generale se dovedește a fi invalidă sau inaplicabilă, indiferent de motivul acestui fapt, aceasta nu face ca prevederile rămase să fie invalide sau inaplicabile.

Art. 17 abubu.eu face eforturi serioase pentru a mentine acuratetea informatiilor prezentate pe site. Cu toate acestea, ar trebui reținute eventualele erori tehnice sau omisiuni ale acestor informații. abubu.eu precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ si orientativ, in consecinta produsele livrate pot diferi ca culoare de imagini, in functie de parametrii tehnici si setarile dispozitivelor de vizualizare pe care le folosesc Utilizatorii.

Art. 18 Caracteristicile si/sau preturile produselor descrise pe site pot fi modificate de catre abubu.eu in orice moment si pot contine erori.

Art. 19 Este posibil ca, din cauza spațiului limitat și a structurii consistente a informațiilor, descrierile produselor să fie uneori incomplete. Cu toate acestea, abubu.eu se străduiește să ofere cele mai relevante și relevante informații.

Art. 20 Toate bunurile, inclusiv cele aflate în promoție/reducere, se vând și se livrează până la epuizarea cantităților, chiar dacă acest lucru nu este menționat în mod explicit pe Site.

Art. 21 Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. abubu.eu nu este responsabil pentru politica de confidențialitate a site-urilor web pe care nu le administrează, precum și pentru alte informații conținute în acestea.

V. Caracteristicile platformei

Art. 22 abubu.eu este o platforma de comert electronic, disponibila la adresa de Internet: www.abubu.eu, prin care Utilizatorii au posibilitatea de a incheia contracte de cumparare si vanzare si livrare a bunurilor oferite de Furnizor, inclusiv pt. următoarele:

Pentru a vă înregistra și a crea un profil de utilizator pentru a vizualiza magazinul online. Înregistrarea este opțională și permite reduceri suplimentare la prețurile produselor, utilizarea serviciilor suplimentare pentru furnizarea de informații și altele;

Pentru a-și oferi consimțământul pentru a primi știri, oferte, coduri promoționale și alte informații prin înscrierea la buletinul informativ abubu.eu. Orice utilizator care s-a înscris pentru a primi newsletter-ul se poate dezabona și rezilia serviciul în orice moment, selectând opțiunea „dezabonare” (unsubscribe) din e-mailul primit.

Să facă declarații electronice în legătură cu încheierea și executarea contractelor, prin interfața site-ului magazinului electronic, disponibil pe Internet;

Pentru a încheia contracte de cumpărare-vânzare și livrare pentru bunurile oferite de Furnizor pe platforma abubu.eu

Să efectueze orice plăți în legătură cu contractele încheiate prin intermediul platformei abubu.eu, conform modalităților de plată suportate de magazinul electronic;

Pentru a primi informații despre bunuri noi și promoții oferite de magazinul electronic;

Pentru a revizui bunurile, caracteristicile acestora, prețurile și termenii de livrare;

Să fie informat cu privire la drepturile ce decurg din lege în primul rând prin interfața paginii magazinului electronic de pe Internet;

Pentru a-și exercita dreptul de a renunța, după caz, conform Legii privind protecția consumatorilor

Art. 23 Utilizatorii încheie contracte de cumpărare și vânzare de bunuri cu Furnizorul prin interfața paginii magazinului electronic disponibil la adresa de Internet www.abubu.eu

Art. 24 Furnizorul de bunuri pe platforma abubu.eu organizeaza livrarea bunurilor si garanteaza drepturile Utilizatorilor prevazute de lege, in cadrul bunei-credinte, acceptate in practica, criteriilor si conditiilor dreptului consumatorilor si comercial. .

Art. 25 Utilizatorii vor plăti Furnizorului o remunerație pentru bunurile livrate conform condițiilor definite în platforma abubu.eu și a acestor termeni și condiții generale. Remunerația este egală cu prețul anunțat pe platforma abubu.eu

art. 26 (1) Utilizatorul și Furnizorul de pe platforma abubu.eu sunt de acord ca toate declarațiile dintre ei în legătură cu încheierea și executarea contractului de cumpărare și vânzare să se poată face electronic și prin declarații electronice în sensul Legii. privind documentul electronic și semnătura electronică și art. 11 din Legea comerțului electronic.

(2) Se presupune că declarațiile electronice făcute de Utilizatorii site-ului au fost făcute de către persoanele indicate în datele furnizate de utilizator în timpul înregistrării, dacă Utilizatorul a introdus numele și parola corespunzătoare pentru acces. În situația în care Utilizatorul nu este înregistrat în magazinul electronic, dar dorește să încheie un contract de cumpărare și vânzare, se consideră că declarațiile electronice făcute de către Utilizator au fost făcute de persoanele indicate în datele furnizate de Utilizator în extrasul electronic.

VI. Etape tehnice pentru încheierea unui contract de vânzare

Art. 27 Utilizatorii folosesc in principal interfata paginii site-ului pentru a incheia un contract de cumparare si vanzare a bunurilor oferite pe site.

Art. 28 Utilizatorii încheie un contract de cumpărare și vânzare de bunuri pe platforma abubu.eu conform următoarei proceduri:

(1) Înregistrarea pe platforma abubu.eu și furnizarea datelor necesare, în cazul în care Utilizatorul nu s-a înregistrat încă și dorește să se înregistreze.

(2) Conectați-vă la Platformă printr-un nume de utilizator și o parolă de acces la distanță.

(3) Selectarea unuia sau mai multor bunuri oferite pe platforma abubu.eu și adăugarea acestora la lista de bunuri pentru cumpărare.

(4) Furnizarea datelor pentru livrare.

(5) Alegerea metodei de plată pentru bunurile care fac obiectul unui contract de vânzare, în cazul în care sunt posibile metode de plată diferite.

(6) Confirmarea și expedierea comenzii

Art. 29 Utilizatorii care nu sunt utilizatori înregistrați pe platforma abubu.eu și nu doresc să se înregistreze pot încheia un contract de cumpărare și vânzare de bunuri conform procedurii descrise la art. 28, cu excepția alin. (1) și (2)

VII Conținutul contractului

Art. 30 Contractul se incheie in limba romana.

 

Art. 31 Părțile la contract sunt Furnizorul conform datelor lor de înregistrare a companiei, iar Utilizatorul conform datelor furnizate la înregistrare și conținute în profilul utilizatorului pentru utilizatorii înregistrați, iar pentru utilizatorii neînregistrați conform datelor furnizate de Utilizator în formularul de comandă.

Art. 32 Furnizorul se obliga sa livreze bunurile solicitate de Utilizator in termenii si conditiile specificate pe interfata site-ului si prezentele conditii generale.

Art. 33 Toate prețurile mărfurilor includ TVA, taxe și taxe. Preturile produselor nu includ transportul. Livrarea se plătește suplimentar și este menționată explicit pe site. În anumite condiții, livrarea poate fi gratuită pentru Utilizator.

Art. 34 (1) Furnizorul si Utilizatorul vor incheia contracte separate pentru cumpararea si vanzarea bunurilor declarate de Utilizator indiferent daca acestea au fost selectate printr-o singura aplicatie electronica.

(2) Furnizorul poate organiza în comun și concomitent livrarea mărfurilor comandate cu contracte de vânzare separate.

(3) Drepturile Utilizatorului în legătură cu bunurile livrate se exercită separat pentru fiecare contract de vânzare. Exercitarea drepturilor în legătură cu bunurile livrate nu afectează și nu are efect în raport cu contractele de cumpărare și vânzare a celorlalte bunuri. În cazul în care Utilizatorul are statutul de utilizator în sensul APE, exercitarea dreptului de retragere din contractul de cumpărare și vânzare a unui anumit produs nu afectează contractele de cumpărare și vânzare a produsului. alte bunuri livrate Utilizatorului.

Art. 35 La exercitarea drepturilor din contractul de vânzare, Utilizatorul este obligat să indice clar și fără ambiguitate contractul (numărul de comandă) și bunurile în legătură cu care își exercită drepturile.

Art. 36 Dupa apasarea butonului „Comanda”, Utilizatorul este de acord sa achizitioneze marfa din cos. Această acțiune este obligatorie din punct de vedere juridic. Utilizatorul primește o confirmare a comenzii, iar odată cu primirea acestei confirmări, se consideră că contractul de cumpărare și vânzare a fost încheiat.

Art. 37 Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza livrarea comenzilor confirmate în cazul în care bunurile care fac obiectul contractului nu sunt disponibile, cu defecte etc., fără a plăti nicio penalitate pentru neîndeplinirea contractului de cumpărare. - vânzare. În cazul refuzului livrării, Furnizorul anunță utilizatorul prin e-mail sau prin apel telefonic

VIII Executarea contractului

Art. 38 (1) Furnizorul organizeaza livrarea si predarea bunurilor catre Utilizator prin medierea firmelor de curierat in termenul determinat la incheierea contractului sau informatiile plasate pe interfata site-ului. Informații complete despre livrare sunt disponibile utilizatorilor platformei abubu.eu la următoarea adresă: livrare

 

(2) În cazul în care termenul prevăzut la alin. (1) nu este convenit expres între părți la încheierea contractului, Furnizorul organizează livrarea și predarea bunurilor într-un termen rezonabil, dar nu mai târziu de 2 luni.

Art. 39 (1) Utilizatorul trebuie sa inspecteze bunurile care fac obiectul contractului de vanzare in momentul livrarii acestora de catre firma de curierat si daca aceasta nu corespunde cerintelor acestuia, sa anunte abubu.eu si sa returneze imediat marfa, completand returul. formular , care este parte integrantă a expedierii.

(2) În cazul în care Utilizatorul nu anunță imediat abubu.eu și în consecință nu returnează bunurile conform alin. (1) mărfurile sunt considerate aprobate de client și corespunzătoare cerințelor acestuia

IX. Clauze speciale care se aplică persoanelor care au statut de utilizatori în sensul EIP

Art. 40 Regulile acestei secțiuni se aplică numai Utilizatorilor care, conform datelor specificate în contractul de vânzare, pot fi concluși a fi Utilizatori în sensul Legii privind protecția consumatorilor, Legea comerțului electronic și/sau Directiva 2011/83. / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011.

Art. 41 (1) Principalele caracteristici ale bunurilor oferite pe platforma abubu.eu sunt definite in profilul fiecarui bun de pe site.

(2) În funcție de setările de monitor/afișaj ale Utilizatorului, poate exista o ușoară discrepanță de culoare între produsele pe care Utilizatorul le vede în e-shop și cele pe care le primește.

(3) Prețurile mărfurilor includ TVA și toate taxele și sunt indicate în profilul fiecărui produs de pe platforma abubu.eu

(4) Valoarea costurilor poștale și de transport, neincluse în prețurile mărfurilor, sunt determinate de Furnizor și sunt furnizate cu titlu de informare Utilizatorului înainte de încheierea contractului de cumpărare-vânzare la selectarea bunurilor pentru încheiere. a contractului de cumpărare-vânzare.

(5) Modalitățile de plată, livrarea și executarea contractului sunt determinate în acești termeni și condiții generale, precum și prin informațiile furnizate Utilizatorului prin interfața paginii site-ului.

(6) Informațiile furnizate Utilizatorului în temeiul prezentului articol sunt actuale la momentul vizualizării lor pe site înainte de încheierea contractului de cumpărare și vânzare.

(7) abubu.eu indică înainte de încheierea contractului valoarea totală a mărfurilor comandate cuprinse în comandă, precum și valoarea livrării.

Art. 42 Utilizatorul este de acord ca Furnizorul are dreptul de a accepta plata in avans in raport cu contractele incheiate cu Utilizatorul pentru cumpararea si vanzarea de bunuri si livrarea acestora, respectiv plati cu carduri de credit/debit

 

Art. 43 (1) Consumatorul are dreptul, fără a plăti despăgubiri sau penalități și fără a prezenta motive, să se retragă din contractul încheiat în termen de 14 zile de la data primirii bunului.

(2) Drepturile prevăzute la alin. (1) nu se aplică în următoarele cazuri:

- cand marfa este folosita si in stare comerciala proasta;

- când integritatea etichetelor este spartă sau îndepărtată;

- când articolele conținute în transport sunt distruse, lipsesc sau au un aspect slab.

(3) În cazul în care Utilizatorul își exercită dreptul de refuz conform alin. (1), Furnizorul este obligat să ramburseze integral sumele plătite de Utilizator pentru achiziționarea bunurilor specificate în contract, cu excepția costurilor poștale și de transport, în cel mult 14 zile lucrătoare de la data la care bunurile care fac obiectul contractului încheiat, conform căruia Utilizatorul și-a declarat și își exercită dreptul de retragere, au fost acceptate de Furnizor.

(4) Pentru a indeplini obligatiile Furnizorului conform alin. 3 Utilizatorul trebuie să completeze un formular „Formular de retur al produsului”, care face parte integrantă din expedierea de retur, care să conțină numărul de cont la care suma va fi rambursată conform contractului de vânzare, conform căruia Utilizatorul își exercită dreptul de retragere. Formularul este parte integrantă a fiecărei expedieri, precum și disponibil online pe platforma abubu.eu la următoarea adresă: link către formularul de returnare a produsului

(5) Utilizatorul se obligă să păstreze bunurile primite de la Furnizor, calitatea și siguranța acestora și documentele pe perioada prevăzută la alin. (1).

(6) În cazul exercitării dreptului de retragere din contractul de vânzare în temeiul alin. 1, costurile poștale și de transport pentru returnarea mărfurilor sunt în sarcina Utilizatorului, dacă nu s-a convenit altfel.

(7) Utilizatorii care își exercită drepturile prevăzute la art. 43, precum și cei care doresc să anuleze o comandă deja efectuată, trebuie să anunțe abubu.eu despre acest lucru contactând un asociat serviciu clienți la tel.031 229 9240, sau prin adresa de e-mail info@abubu.eu

Art. 44 (1) Termenul de livrare a mărfurilor și momentul de pornire de la care începe se stabilesc pentru fiecare bun separat la încheierea contractului de cumpărare și vânzare cu Utilizatorul prin informații publicate pe interfața magazinului electronic.

(2) În cazul în care nu au specificat un termen de livrare, termenul de livrare a mărfurilor este de 30 de zile lucrătoare.

(3) În cazul în care Furnizorul nu poate îndeplini contractul din cauza faptului că nu deține bunurile comandate sau din alte motive, acesta este obligat să înștiințeze Utilizatorul despre acest lucru și să restituie sumele achitate de acesta în termen de 7 zile lucrătoare de la data data la care Furnizorul ar fi trebuit să-și îndeplinească obligațiile asumate prin contract fără a datora vreo compensație care decurge din neîndeplinirea contractului.

(4) Bunurile care au fost expediate și neprimite în termen de 7 zile de la data expedierii vor fi returnate Furnizorului și contractul de vânzare va fi reziliat.

Art. 45 abubu.eu oferă toate bunurile de pe Platformă cu garanție legală de conformitate a bunurilor cu Contractul, în conformitate cu legislația în vigoare.

Art. 46 (1) Utilizatorul are dreptul de a revendica pentru orice neconformitate a bunurilor cu ceea ce s-a convenit/comandat, atunci cand dupa livrare se constata neconcordante cu contractul de vanzare.

(2) abubu.eu nu este responsabil pentru diferența de culoare, care se datorează diferențelor naturale în reproducerea culorilor diferitelor modele de monitor.

(3) abubu.eu nu este responsabil pentru o diferență de dimensiune de până la 2 cm.

(4) abubu.eu nu este responsabil pentru uzura naturală a mărfurilor

Art. 47 Consumatorul are dreptul de a face o reclamație cu privire la bunuri, indiferent dacă producătorul sau comerciantul a oferit o garanție comercială pentru bunuri

Art. 48 (1) În cazul unei reclamații întemeiate, abubu.eu aduce bunurile în conformitate cu contractul de vânzare în termen de o lună, socotind de la depunerea reclamației de către Utilizator, sau restituie sumele plătite de Utilizator. , inclusiv cele pentru livrarea și/sau returnarea mărfurilor.

(2) Aducerea bunurilor de consum în conformitate cu contractul de vânzare sau returnarea sumei plătite este gratuită pentru Consumator. El nu datorează costurile de expediere a produsului de consum sau materialele și forța de muncă asociate reparației acestuia și nu suferă inconveniente semnificative.

X. Protecția datelor cu caracter personal

Art. 49 (1) abubu.eu ia măsuri pentru a proteja datele personale ale Utilizatorului conform GDPR.

(2) Din motive de securitate a datelor personale ale Utilizatorului, abubu.eu va trimite datele numai la adresa de e-mail care a fost specificată de Utilizator la momentul înregistrării sau la completarea formularului de comandă.

(3) abubu.eu are dreptul de a stoca date în dispozitivul final de comunicare al Utilizatorului

(4) Utilizatorul este de acord că abubu.eu are dreptul de a trimite în orice moment mesaje electronice către Utilizator, inclusiv buletine informative sau oferte de cumpărare de bunuri, atâta timp cât Utilizatorul este înregistrat pe platforma abubu.eu sau Utilizatorul nu a renunțat la primirea acestuia în scris.

(5) Utilizatorul este de acord că abubu.eu are dreptul de a colecta, stoca și prelucra date despre comportamentul Utilizatorului atunci când folosește magazinul electronic.

Art. 50 (1) abubu.eu colectează și prelucrează datele personale ale Utilizatorului în baza art. 4, alin. (1), pct. 2 si 3 din Codul muncii

(2) Prin acceptarea acestor condiții generale, Utilizatorul este de acord că abubu.eu are dreptul să prelucreze datele sale personale furnizate în timpul utilizării platformei, precum și să le furnizeze terților înregistrați ca administratori de date cu caracter personal în scopul îndeplinirii incheiate contracte de cumparare si vanzare de bunuri.

(3) Prin acceptarea acestor condiții generale, Utilizatorul este de acord și permite abubu.eu să furnizeze datele sale personale altor companii cu care abubu.eu este în parteneriat, dar numai în cazul în care acestea din urmă s-au angajat să le stocheze și să le prelucreze în conform legii. Astfel de companii sunt: ​​furnizori de servicii de marketing, servicii de curierat, telemarketing sau alte servicii furnizate de companii cu care abubu.eu poate dezvolta programe comune pentru oferirea pe piata a bunurilor si serviciilor pe care le ofera.

(4) abubu.eu este înregistrat ca administrator de date cu caracter personal la Comisia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal sub numărul: 420985

(5) abubu.eu urmează următoarele principii atunci când prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor/clienților:

- legalitate si buna credinta

- determinarea precisă a scopurilor prelucrării

- acuratețea și promptitudinea

- consimțământul utilizatorilor/clienților pentru prelucrarea datelor acestora

(6) Utilizatorul se obligă să păstreze la zi datele personale pe care le furnizează către abubu.eu

Art. 51 (1) În orice moment, abubu.eu are dreptul de a cere Utilizatorului să se identifice și să certifice fiabilitatea fiecăreia dintre circumstanțele și datele personale anunțate în timpul înregistrării.

(2) În cazul în care, dintr-un motiv oarecare, Utilizatorul a uitat sau a pierdut datele de acces la contul său din magazinul electronic abubu.eu, acesta are dreptul să aplice o procedură pentru o parolă de acces pierdută sau uitată.

XI. Încetarea

Art. 52 Acești termeni și condiții generale și contractul de vânzare dintre Utilizator și Furnizor vor fi reziliate în următoarele cazuri:

La rezilierea și declararea lichidării sau declararea falimentului Furnizorului

Prin acordul comun al părților în scris

Unilateral, cu înștiințarea oricăreia dintre părți în caz de nerespectare a celeilalte părți.

Când echipamentul abubu.eu este confiscat sau sigilat de autoritățile statului.

În cazul ștergerii înregistrării Utilizatorului pe site-ul magazinului electronic. În acest caz, contractele de vânzare încheiate dar neexecutate rămân valabile și executorii.

 

În cazul exercitării dreptului de refuz conform art. 55, alin.1 Co

Protectia datelor cu caracter personal

Societatea SUPERSTORE BG OOD, înregistrată la Judecătoria din municipiul Varna este societatea care administrează magazinul electronic www.abubu.eu, declară că toate datele personale (denumite în continuare și „date”) sunt considerate strict confidențiale și respectă toate prevederile legale aplicabile in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este prioritatea noastră. Prin urmare, acordăm atenția cuvenită datelor cu caracter personal și protecției acestora și dorim să vă informăm despre ce date cu caracter personal colectăm și cum le folosim ulterior.

 

1. Datele personale și prelucrarea acestora

1.1. Categorii de date cu caracter personal

Colectăm date diferite în funcție de serviciile noastre pe care le utilizați.

Dacă cumpărați de la noi, colectăm:

 • Nume și detalii de contact. Nume și prenume, adresă de e-mail, adresă poștală, adresă de facturare, număr de telefon
 • Date rezultate din contractul curent – ​​produse achiziționate, segment de consumatori, volumul serviciilor prestate

 

Dacă sunteți un utilizator înregistrat la www.abubu.eu, colectăm:

 • Nume și detalii de contact. Nume și prenume, adresă de e-mail, adresă poștală, adresă de facturare, număr de telefon
 • Detalii de conectare înregistrate. Nume de conectare și parole. Nu avem acces la parola reală.

 

Dacă primiți comunicări de marketing de la noi, colectăm:

 • Nume și detalii de contact – adresa de e-mail și nume.

1.2. Scopuri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • Furnizarea de servicii și îmbunătățirea acestora. Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă oferi serviciile oferite și pentru a le îmbunătăți pentru satisfacția dumneavoastră. Aici sunt incluse în mod specific:
 • Procesarea comenzilor pentru bunuri sau servicii efectuate fie de pe site-ul nostru web, fie prin telefon.
 • Îngrijirea clienților. Pentru a oferi serviciul clienți și a elimina eventualele probleme în executarea contractului de vânzare, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza executării necesare a acestor contracte.
 • Comunicare. Folosim datele colectate în scopul comunicării cu dumneavoastră și al adaptării lor individuale. Vă putem contacta prin telefon, e-mail sau în alt mod pentru a vă reaminti că aveți un articol în coșul de cumpărături online, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă actualiza cu privire la starea actuală a cererii, comenzii sau reclamației sau pentru a primi alte informații de la dvs. despre .Dacă cumpărați de la noi, dar nu sunteți utilizator înregistrat, procesăm aceste date datorită unui interes legitim, care reprezintă un interes legitim al companiei SUPERSTORE BG OOD, așa cum este descris mai sus.
 • Îmbunătățirea Serviciilor. Folosim datele pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile și sistemul, inclusiv pentru crearea de noi funcții și, în același timp, pentru a lua decizii în cunoștință de cauză utilizând analize agregate și cercetări de afaceri, toate pe baza interesului nostru legitim care decurge din libertatea de afaceri și constând în necesitatea perfecţionării serviciilor prestate pentru a reuşi în competiţia economică. Pentru a asigura o protecție suficientă a drepturilor și intereselor dumneavoastră, utilizăm datele personale în formă anonimă în scopul îmbunătățirii.
 • Protecție, siguranță și soluționare a litigiilor. Putem prelucra datele din cauza unui interes legitim, care este de a asigura protecția și siguranța sistemelor noastre și a clienților noștri, pentru a detecta și a preveni frauda, ​​a rezolva litigiile și a ne pune în aplicare acordurile bazate pe un interes legitim.

 

 • Propuneri de marketing.
 • Newsletter prin e-mail (mesaj comercial)
 • Vă trimitem mesaje comerciale despre produse similare cu cele pe care le-ați achiziționat.
 • Puteți oricând să renunțați la aceste comunicări comerciale utilizând linkul de dezabonare pe care îl veți găsi în fiecare e-mail.
 • În cazul în care vă dezabonați de la comunicările comerciale, nu vom mai folosi contactele dumneavoastră electronice în acest scop. Vom începe să le folosim din nou dacă vă înregistrați sau o solicitați în mod special.
 • Ofertele de marketing care vi se arată pot fi selectate pe baza altor informații pe care le-am dobândit despre dvs. de-a lungul timpului din detalii de contact, marcaje și date despre utilizarea produselor și a site-ului nostru web (cookie-uri, adresa IP, datele furnizate din browserul dvs., date clic, mesaje comerciale afișate, produse vizitate). Nu efectuăm procesări complet automatizate care ar avea consecințe legale pentru dvs.
 • Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm pe baza consimțământului dumneavoastră.
 • Aveți dreptul de a vă opune unei astfel de prelucrări în orice moment, gratuit. Detaliile de contact sunt enumerate la sfârșitul acestui document.
 • Prelucrarea cookie-urilor de pe site-ul administrat de compania SUPERSTORE BG OOD
 • În cazul în care aveți cookie-uri activate în browser-ul dvs. web, procesăm înregistrările de comportament din cookie-urile aflate pe site-ul administrat de compania SUPERSTORE BG OOD, pentru a asigura o mai bună funcționare a site-ului www.abubu.eu și în scopul internetului. reclamă pe www.abubu.eu

 

1.3. Furnizarea datelor cu caracter personal către terți

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi furnizate unor terți sau unor părți intermediare numai dacă este necesar pentru executarea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați dat anterior consimțământul.

Astfel pot fi:

 • a) companii de carduri de credit care furnizează servicii de plată în scopul procesării plăților pentru comanda dumneavoastră și executării contractului de vânzare
 • b) furnizori, în vederea livrării produselor pe care le-ați comandat
 • c) către terți, de ex. reprezentanti legali, instante in scopul colectarii cererilor sau incheierii diferitelor contracte cu dumneavoastra;
 • d) autoritățile guvernamentale (de exemplu, poliția)

În cazul în care terții folosesc datele în interesul lor legitim, administratorul nu este responsabil pentru această prelucrare. Această prelucrare este guvernată de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și persoanelor respective.

 

2. Cont de client și achiziție fără înregistrare

 • a) La cererea dumneavoastră, vă deschidem un cont de client protejat prin parolă. În cadrul contului de client, aveți acces direct la datele dvs., inclusiv la editarea acestora, astfel încât să puteți vedea atât datele dvs. personale pentru comenzile finalizate, cât și cele în așteptare și să vă schimbați abonamentul la newsletter. Prin intermediul contului de client, vă puteți gestiona și datele personale și trimiterea newsletter-ului.
 • b) Dacă nu doriți să deschideți un cont de client pentru o achiziție, puteți cumpăra și în magazinul nostru online fără înregistrare

3. Protecția datelor cu caracter personal și perioada de stocare

3.1. protectia datelor cu caracter personal

 • a) Datele dumneavoastră personale ne sunt transmise în formă criptată. Folosim sistemul de criptare SSL (secure socket layer). Pe site-ul nostru și alte sisteme, menținem măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și distrugerii datelor dumneavoastră, împotriva accesului neautorizat la datele dumneavoastră, a modificării sau distribuirii acestora.
 • b) Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după setarea parolei dvs. personale. În acest context, dorim să rețineți că nu trebuie să împărtășiți datele dvs. de acces cu terțe părți și, după finalizarea activității dvs. în contul de client, ar trebui să închideți întotdeauna fereastra browserului dvs. web, mai ales atunci când utilizați computerul împreună cu alți utilizatori. SUPERSTORE BG OOD nu este responsabil pentru utilizarea greșită a parolelor utilizate, cu excepția cazului în care această situație este cauzată direct de noi.

 

3.2. Timp de procesare

Prelucrarea și stocarea datelor cu caracter personal

 • pentru o perioadă necondiționată necesară pentru a asigura toate drepturile și obligațiile care decurg din contractul de vânzare, i.e. pentru timpul comenzii și perioada de garanție
 • pentru timpul în care SUPERSTORE BG OOD, în calitate de administrator, este obligat să le păstreze conform reglementărilor legale general obligatorii. Documentele contabile, de ex. facturile emise de o societate se arhivează în condițiile legii pe o perioadă de 10 ani de la emiterea lor.
 • In alte cazuri, timpul de prelucrare este determinat de scopul prelucrarii sau stabilit de cerintele legale in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

5. Pagina Web

5.1. Cookie-uri

Site-ul nostru folosește așa-numitul cookie-uri pentru a vă face oferta noastră relevantă, interesantă și ușor de utilizat. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt stocate pe computerul, smartphone-ul sau alt dispozitiv utilizat de browserul dumneavoastră web. Mai multe informații despre cookie-uri pot fi găsite aici. Folosim cookie-uri de ex. pentru:

 • buna functionare a cosului pentru a finaliza comanda cat mai usor
 • amintindu-vă detaliile de conectare, astfel încât să nu fie nevoie să le reintroduceți
 • cea mai bună adaptare posibilă a site-ului nostru la cerințele dumneavoastră prin monitorizarea prezenței, a mișcării dumneavoastră pe site și a funcțiilor utilizate
 • primim informații de urmărire a anunțurilor deoarece nu vă putem oferi un anunț pentru un produs care nu vă interesează

Unele cookie-uri pot colecta informații care sunt utilizate ulterior de terți și care, de ex. susține direct activitățile noastre de publicitate (așa-numitele „cookie-uri terță parte”). De exemplu, informații despre produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi afișate de către o agenție de publicitate în cadrul redării și adaptării bannerelor publicitare pe Internet, pe imaginea paginilor pe care le-ați selectat. Nu este posibil să vă identificăm din aceste date.

 

5.2. Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru pot fi împărțite în două tipuri principale. Așa-numitul pe termen scurt „cookie-uri de sesiune” sunt șterse imediat după încheierea vizitei pe site-ul nostru. Pe termen lung ie „cookie-urile persistente” rămân stocate pe dispozitivul dumneavoastră mult mai mult timp sau până când le eliminați manual (cât timp rămân fișierele cookie pe dispozitivul dumneavoastră depinde de cookie-urile în sine și de setările browserului dumneavoastră).

Cookie-urile pot fi, de asemenea, împărțite în funcție de funcționalitatea lor în:

 • analize care ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorului site-ului nostru prin înțelegerea modului în care utilizatorii îl folosesc
 • conversie, care ne permit să analizăm eficiența diferitelor canale de vânzare
 • urmărirea, care în combinație cu conversia ajută la analiza eficienței diferitelor canale de vânzare
 • pentru remarketing, pe care îl folosim pentru a personaliza conținutul reclamelor și direcționarea corectă a acestora
 • cookie-uri de sesiune care sunt esențiale pentru funcționalitatea site-ului

 

5.3. Dezactivarea cookie-urilor

Setarea pentru utilizarea fișierelor cookie face parte din browserul dumneavoastră de internet. Majoritatea browserelor acceptă automat fișierele cookie în mod implicit. Fișierele cookie pot fi dezactivate sau restricționate în browser în funcție de tipurile pe care le alegeți.

Informații despre browsere și modul de setare a preferințelor pentru fișierele cookie pot fi găsite pe următoarele pagini web sau în alte documentații ale browserelor de internet:

 

6. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, comentarii sau întrebări cu privire la aceste Principii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa de contact sau la numărul de telefon.

Responsabil cu protecția datelor: info@abubu.eu